My Test Lab: 8-jan-2007

maandag 8 januari 2007

Even een kanttekening... met Fleck

Stel je wilt bij dit berichtje een kanttekening plaatsen. Als geheugensteuntje voor jezelf óf voor een ander. Dat kan vanaf nu met Fleck, een betrekkelijk jonge Web2.0 toepassing. Okay, dit initiatief verkeert nog maar in het Beta stadium en werkt dus nog niet helemaal Fleckkeloos. Maar het is zeker een toepassing om in de gaten te houden. Via de annotate button bovenin de kolom hiernaast kun je...
meteen zelf een Fleck kanttekening plaatsen. Alleen even registreren onder de optie "account" in het popup-scherm dat verschijnt zodra je de annotate button aanklikt. Via de "share-optie" kun je direct een mailtje versturen om anderen op deze pagina te attenderen. In dat mailtje wordt een aparte link vermeld zodat de ontvanger met één klik naar deze pagina wordt geleid waarop hij meteen je kanttekening of bulletpoint kan lezen.

Bij wijze van test heb ik een kanttekening in de vorm van een bulletpoint gemaakt. Voor het gemak doen we even alsof ik jou vervolgens een mailtje heb gestuurd met deze link. Klik de link aan en zie... deze pagina verschijnt opnieuw in je scherm, mét bulletpoint die direct openklapt als je hem aanklikt. Zo krijg je een beetje een idee hoe Fleck werkt.

Lees verder...